Prijzen

Professionele fotoshoot

Wilt u een mooie foto van uzelf, familie, vrienden etc? Bij Bijzonderefotos bent u aan het goede adres. De foto’s kunnen op diverse locaties gemaakt worden. Ik kom graag bij je thuis of op uw bedrijf om de foto’s te maken. Voor de foto’s op locatie maak ik gebruik van een mobiele studio hierdoor heb ik volledige controle over de lichtsituatie.
Er zijn verschillende soorten fotoshoots mogelijk. Hieronder staan de prijzen van de meest voorkomende fotoshoots:

Profiel foto’s voor gebruik in de social media

Zoekt u een bijzondere profielfoto voor het gebruik in de social media of wilt u gewoon een mooie foto van uzelf? Bijzonderefotos kan deze voor u maken.

Prijs voor een fotosessie van een half uur is 40,- euro.* Dit is inclusief de eindfoto aangeleverd als .jpg en .png bestand. Voor elke 2e foto of meer die wordt afgenomen geldt een korting van 20%.*

Fotoshoot van uzelf of met meerdere personen.

Heeft u altijd al een keer een professionele fotoshoot van uzelf of van u samen met familie en/of vrienden willen laten maken?

Bijzonderefotos neemt hiervoor ruim de tijd en maakt er voor u een onvergetelijk moment van. Of u nu met uw vriendengroep, familie, gezin, vereniging of gewoon samen op de foto wilt. Het resultaat is altijd weer bijzonder.

De fotoshoot duurt ongeveer 1 à 1,5 uur.

Prijs voor een fotoshoot van 1-4 personen is 95 euro.*

Bij een fotosessie in de studio > 4 personen wordt voor iedere extra persoon 10 euro gerekend. Dit is inclusief vier verschillende afdrukken op 13 x 18 cm. Deze foto’s zijn digitaal bewerkt en geoptimaliseerd. Indien gewenst krijgt u ze ook op een dvd of via de mail. 

Voor alle fotoshoots geldt dat u een eerste selectie krijgt toegestuurd van de gemaakte foto’s, hieruit maakt u vervolgens een keuze van 4 foto’s. Als u daarna nog meer afdrukken wilt, kunt u die bijbestellen. De tarieven zijn te vinden op de website van bijzonderefotos.nl. Standaard is een afdruk op professioneel fotopapier. Maar ook een afdruk op canvas, een mok, muismat, dibond en aluminium behoren tot de mogelijkheden.

Indien gewenst kunnen ook foto’s met een witte achtergrond in mobiele studio gemaakt worden, meerprijs studiofoto’s € 25,-. Bij een fotosessie op locatie > dan 15 km vanaf postcode 3995 EP, wordt € 0,35 per km aan reiskosten in rekening gebracht.


Huwelijksreportages 

Een sessie van c.a. 8 uur Inclusief aankleden thuis, plechtigheid gemeentehuis en/of kerk, fotoshoot op locatie * € 895,-
Een sessie van c.a. 4 uur Inclusief plechtigheid gemeentehuis en fotoshoot op locatie * € 495,-
De foto’s zijn te bestellen via internet met een eigen inlogcode. Foto’s van je mooiste dag maken is maatwerk daarom wordt van te voren ook uitvoerig besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn tijdens het kennismakingsgesprek. Het maken van een trouwalbum behoort ook tot de mogelijkheden. Ik maak hiervoor graag een offerte op maat. Alle genoemde prijzen zijn inclusief nabewerking en online selectiemogelijkheid.
Bij locatieshoots > dan 15 km vanaf postcode 3995 EP, wordt  € 0,35 per km aan reiskosten in rekening gebracht. * Tarieven inclusief 21% Btw

Speciale wensen en overige fotosessies 

Hiervoor maak ik graag voor u een offerte op maat.

 

Dierenfotografie

Fotografie van 1-2 huisdieren Een sessie van 1 tot 1,5 uur                                          * € 95,-
 

Wat krijg je hiervoor?

Voor alle fotoshoots geldt dat u een selectie krijgt toegestuurd van de gemaakte foto’s, hieruit maakt u een keuze van 4 foto’s. Deze worden voor u afgedrukt op formaat 13 x 18 cm. Ze zijn digitaal bewerkt en geoptimaliseerd. Indien gewenst krijgt u ze ook op een dvd of via de mail.

Voor alle fotoshoots geldt dat u een eerste selectie krijgt toegestuurd van de gemaakte foto’s, hieruit maakt u vervolgens een keuze van 4 foto’s.

Als u daarna nog meer afdrukken wilt, kunt u die bijbestellen. De tarieven zijn te vinden op de website van bijzonderefotos.nl

Standaard is een afdruk op professioneel fotopapier. Maar ook een afdruk op canvas, een mok, muismat, dibond en aluminium behoren tot de mogelijkheden.

* Tarieven  inclusief 21% BTW

 

Bijzonderefotos.nl heeft uitdrukkelijk het recht om foto’s die gemaakt zijn tijdens een fotoreportage te gebruiken voor eigen promotie doeleinden. Dit kan zijn: plaatsing op website/social media en/of drukwerk. Indien u hier bezwaar tegen heeft dient u dit voor de fotoreportage kenbaar te maken.

Voor een overzicht van de Algemene Voorwaarden verwijs ik u naar het tablad contact op deze website.